Handelsbetingelser

GENERELT

MaggiKa.dk  drives af:

Maggika v/Marzena Rasmussen
Hømvej 9e
4100 Ringsted
CVR: 41 15 11 45

For at handle på MaggiKa skal du være fyldt 18 år. Når du har afgivet en ordre på MaggiKa.dk vil du efterfølgende modtage en automatisk genereret e-mail, hvoraf det fremgår hvilke varer du har bestilt. E-mailen er alene er elektronisk kvittering for at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på det tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og MaggiKa.dk.

En juridisk bindende aftale mellem dig og MaggiKa.dk er først indgået, når du modtager en email om at ordren er gennemført. Indtil du modtager en bekræftelse på at ordren er gennemført, er MaggiKa.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist. F.eks. som følge af tekstfejl, fejl i prisen eller udsolgte vare. Hvis det sker vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail eller SMS.

Betingelserne er senest opdateret 22-01-2023

LEVERING & FORSENDELSE

Vi sender inden for EU samt Norge. 

Ønsker du et tilbud kontakt

I øjeblikket tilbyder vi kun fragt med Post Nord.

 

PRISER

Alle priser er incl moms (25%).

BETALING AF VARER

Vi modtager betalingskort og mobilepay. Ved bestilling af stof, trækkes pengene, efter stoffet er klippet.

REKLAMATIONSRET HOS MaggiKa.DK

Der er ingen fortrydelsesret på metervarer, da disse betragtes som specialfremstillede produkter efter de har været klippet. 

Når du modtager din metervare, se den igennem for fejl og huller. Varen må ikke tages i brug før Maggika har færdigbehandlet 

MaggiKa.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles MaggiKa.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder MaggiKa.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Tjek derfor varen for fejl inden brug/vask.

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Maggka v/Marzena Rasmussen
Hømvej 9e
4100 Ringsted
mail: kontakt@maggika.dk

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Dog tages afklippede metervarer ikke retur da de betragtes som specialfremstillede varer. Det er ikke muligt at fortryde sit køb ved at lade pakken blive sendt retur til os, hvis dette sker vil der blive faktureret for omkostninger i forbindelse med dette.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@maggika.dk

 

VÆLG DIN VALUTA
DKK Dansk krone
Scroll til toppen